INDOFOODS

INDOFOODS Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1553 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indofoods. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:10 De 3 soorten sate met ketchapsaus en gebakken rijst was erg lekker. Helaas was de bezorging, die werd aangegeven als 20-40 min, langer dan een uur na bestelling.
20 mei 2022 om 21:02 vaak hier bestelt. vandaag was de bami niet lekker. de ei was ook niet top en de boontjes waren zuur en stonk. sate was wel in orde. jammer dit
20 mei 2022 om 19:05 Bezorgtijd bijna 2 uur en dan ook nog open bakken. Het is zo lekker maar jullie moeten gewoon de boel even dichtgooien als er te veel bestellingen zijn. Qua bezorgtijd is het gewoon ronduit kut. Voor een fokking saté! Grrr! Maar smaak is goed.
18 mei 2022 om 19:26 Jammie , lekkere Gado Gado en Soto soep . De extra gratis geleverde kroepoek, emping, gefruite uitjes, sambal en seroendeng maakt het gerecht af .
15 mei 2022 om 20:19 Lekker eten snel bezorgd.
8 mei 2022 om 20:25 Heerlijk! Ik had de satémixschotel. Echt voor herhaling vatbaar. Alleen mag het iets sneller bezorgd worden :)
4 mei 2022 om 15:15 Eten was heerlijk! Het was meer dan genoeg en bezorging was 15 minuten eerder dan verwacht. Saté Ayam was gewoon echt geroosterd zoals het hoort.
1 mei 2022 om 7:49 Het eten is heerlijk. En wat een service: door een storing bij Thuisbezorgd.nl was de bestelling niet goed doorgekomen. Hierna werd heel snel nageleverd door een zeer vriendelijke heer. Mijn dank is groot.
30 apr 2022 om 8:16 Doosjes en zakjes waren op elkaar gepropt. De pindasaus zat aan alle bakjes. Om 15:30 besteld voor bestelling op 18:00 hrs. Werd bezorgd op 18:45. Voedsel was redelijk koel van temperatuur.
24 apr 2022 om 10:17 Bami taai, droog en niet lekker. Ook weinig, bak zat half vol. Ook duur voor wat je krijg. Lemper was lekker. Ik bestel hier niet meer!
23 apr 2022 om 21:47 Het bezorgen duurde langer dan 2 uur. Ook was de bestelling niet compleet.
23 apr 2022 om 18:23 echt genoten van het warme eten! Soto ayam is nu ook echt zoals ik dan gewend ben, en de sate kambing…. poah… super!! tot de volgende keer